Ko smo mi?

U skladu sa evropskim standardima i visokom tehnološkom opremom Sante Plus Grupa posluje u Turskoj i na Balkanu vođena filozofijom menadžmenta koja glasi “pružiti sve zdravstvene usluge, bez pravljenja kompromisa sa medicinskom etikom, poštujući sva prava pacijenata, uz naprednu medicinsku tehnologiju, 75 kreveta i sa sadržajima koji su na usluzi Istanbulu i velikoj većini drušva, sa “A” konceptom upravljanja grupe bolnicom, u svim zdravstvenim uslugama”.

Naša bolnica sa kapacitetom od 70 kreveta u Antaliji pruža privremenu zdravstvenu uslugu u skladu sa misijom i vizionarskom namjerom. Pruža mogućnost oporavka u profesionalnom ambijentu sa udobnostima hotela sa pet zvjezdica, sa bolničkom tehnikom i opremom, kao i posvećenošću i brigom doktora i zdravstvenog osoblja.

Sa svojom lokacijom u Antaliji- Kamer i kapacitetom od 8 kreveta, naša bolnica pomaže u rješavanju vaših zdravstvenih problema, u kontinuitetu najvišeg nivoa svojih zdravstvenih usluga i principa, sa savremenom idejom, bez kompromitovanja bilo koje etičke vrijednosti.

Biti vama na usluzi, kao bolnica opremljena tehnikom, profesionalnim doktorima i zdravstvenim osobljem, naše je zadovoljstvo.

.

.

medical_heart

Naša misija & vizija

Da razvijamo bolje zdravstvene vrijednosti u našoj usluzi za vas i da unapređujemo principe zdravstvene tehnologile, ali prije svega da budemo prvi izbor među ostalim bolnicama.

Održavanje usluga preventivne i korektivne zdravstvene brige za sve naše pacijente, bez pravljenja kopromisa sa medicinskom etikom u društvu i dajući informativnu i uobičajenu strukturu kako bi pružili kvakitet i ekonomske uslove.

Politika našeg kvaliteta

Zadovoljstvo pacijenta:

Naš prvi cilj je da damo visoki nivo zaštite ljudskog zdravlja. U skladu sa ovim konceptom, mi održavamo zadovoljstvo i očekivanja naših pacijenata na najboljem mogućem nivou.

Pacijentova prava – Privatnost:

Mi štitimo prava pacijenta, sve vrste ličnih informacija kroz sistem sigurnosti najviših standarda.

Konstantno poboljšanje:

Glavni izvor njege je u našem sistemu kontstantno podvrgnut nadzoru i analizi, dok ujedno povećavamo usredsređenost na napredna dostignuća.

Zadovoljstvo zaposlenih, timski rad:

MI vjerujemo da nijedan individualni napor ne bi trebao da bude iznad timskog rada. Mi zajedno slavimo institucionalni upjeh.

Tehnološka inovacija:

Znajući da je svaki dan još jedan inovacija, naši mentori su pioniri u predvižanju zdravstvenih praksi.

Precizni stav zdravstvene usluge:

Mi dajemo priliku našim pacijentima i zaposlenima da otvoreno dijele stavove i mišljenja o bilo kojoj temi ili oblasti.